21 februari 2022  Jaarvergadering en afscheid van bestuurslid Els Boon.

Eindelijk konden we na 2 jaar weer een avond organiseren.

Ons bestuur was  niet volledig i.v.m ziek en operatie, maar de vergadering is goed verlopen. Ook het leden aantal was niet hoog maar dit kwam omdat er maar een beperkt aantal mensen in de Link mochten  komen in verband met corona.

Dit was onze jaarvergadering en tevens konden wij ons aftredend bestuurslid Els Boon in het zonnetje zetten
Els had 2 jaar geleden al een afscheids avond moeten krijgen maar dat ging toen niet door inverband met corona.

Maar eindelijk was het zover. Els heeft zich 9 jaar lang belangeloos  ingezet voor het bestuur.
Els regelde  een bloemetje, deed de boodschappen, hield het jaarboek bij, regelde het dagje uit, en Els sprong bij waar nodig was.

Els kreeg een mooi foto boek met allerlei leuke foto`s en gedichten, en natuurlijk een moir boeket bloemen.
Samen met haar man had Els al genoten van een heerlijk ontbijt die ze aangeboden had gekregen.

We hebben met elkaar een leuke quiz gedaan.
Nogmaals reuze bedankt Els voor je inzet de afgelopen 9 jaar.

Foto`s van deze avond.

KVG Maasland 1954 - 2022