Maandagavond 17 juni vertrokken we met een groep dames naar de Korte buurt in Maassluis. We waren uitgenodigd bij Paula de Haas om in haar mooie tuin het KVG seizoen af te sluiten. We hebben het erg getroffen deze avond met het mooie weer. Na een wandeling of een fietstochtje arriveerden we om 20.00 uur en werden ontvangen met koffie/thee en een stukje zelfgebakken taart (gemaakt door diverse bestuursleden).

Het was genieten op het mooie terras. Daarna volgde er nog een leuke quiz met mooie prijzen voor de winnaars!

Het was een heerlijke avond en na het genot van een lekker drankje ging iedereen weer huiswaarts. Nogmaals onze hartelijke dank aan Paula en Koos de Haas voor de gastvrijheid en alle goede zorgen!

Wij wensen alle leden een hele fijne en mooie zomer toe en zien jullie allemaal gezond en wel graag weer terug in september.

KVG Maasland 1954 - 2018