Ledenavonden
Onze ledenavonden zijn meestal in het Parochiehuis De Link, ingang Hammerdreef , Tel. 010 5912055. Introducés (mits in de nieuwsbrief vermeld) zijn van harte welkom tegen betaling van 5 euro. De avonden beginnen om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie en thee voor u klaar.

Contributie
De contributie bedraagt € 37,50 per jaar, inclusief koffie/thee voor de ledenavonden. Graag voor 1 april overmaken op bankrekeningnr NL25 RABO 0340406070 ten name van K.V.G. Maasland.

Lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap dient te geschieden voor 1 november.

AVG Privacywet
Wij willen u hierbij informeren wat wij met uw gegevens doen. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u de nieuwsbrieven of uitnodigingen voor onze ledenavonden te versturen. De persoonlijke gegevens die u ons gegeven heeft gebruiken wij alleen om op de hoogte te zijn van bijzondere verjaardagen of trouwdata. Uw gegevens worden niet aan andere belangstellenden verstrekt. 
Wilt u de nieuwsbrief blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen. Wilt u de nieuwsbrief niet meer van ons ontvangen of wenst u in het vervolg niet op een foto in een nieuwsbrief te staan, dan kunt u dit aangeven door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Zoeken

KVG Maasland 1954 - 2022

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework